Services

PAKKAUSKEHITYS

Kun on aika pureutua pakkausten kustannuksiin, rakentaa brändiä, kehittää pakkausten toimivuutta tai saada paremmat valikoimapaikat, ota yhteys meihin. Me olemme erikoistuneet liiketoiminnan kehittämiseen pakkausten avulla ja autamme mielellämme sinua.

 

GRAAFINEN SUUNNITTELU

Tarvitsevatko teidän pakkaukset päivittämistä, uudet pakkausmerkinnät tai haluatko kirkastaa pakkauksen visuaalista ilmettä paremmin myyväksi ja kilpailijoista erottuvaksi? Ota yhteyttä, keskustellaan teidän tilanteesta lisää. Voimme varmasti auttaa teitä.

 

VUOKRAA PAKKAUSASIANTUNTIJA

Onko teillä jatkuvasti tarvetta osaamiselle pakkausrintamalla? Haluatko pakkausasiantuntijan organisaatiosi tueksi yksinoikeudella tuoteryhmänne sisällä?

Olen Laura Hyvärinen ja etsin asiakkaita, jotka haluavat pitkäjänteisesti kehittää liiketoimintaansa. Pakkauksia käyttävien yritysten menestyksen avaimet ovat brändissä, kustannustasossa, kilpailukyvyssä ja siinä, miten hyvin yritys onnistuu palvelemaan asiakkaitaan. Jokainen mainistuista osa-alueista heijastuu pakkaukseen. Mitä vielä odotat? Anna minun sparrata teitä ja laitetaan teidän pakkausasiat kuntoon.

 

 

ServiceDescription